By: pian abbas

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 5-Sep-2009 16:54 Email | Share | | Bookmark
Disebalik Nama Yang Indah






Friday, 7-Aug-2009 12:50 Email | Share | | Bookmark
Bukit Malawati

Destinasi kita kali ini BUkit Malawati.. Dimana Tempat Jin bulu kelabu bertendang dengan jin bulu perang... disinilah tempat kami anak beranak menjenguk sedara yang telah lama tidak di lawati... berseri2x muka mereka melihat kami tersegat memegang roti dan kacang panjang... mata aku merayau2x mencari subject dan object... kadang2x aku dapati mata aku tajam melihat subject2x unic untuk aku paparkan di Fotopages aku nie.. kadang2x aku rasa mata aku kabur... kabur dek dikaburi buah2an organic matsaleh yang tak reti nak cover mengambil perhatian lense bermata helang aku... so LAYAN aje lah... SNOW your eyes babeh...





























Wednesday, 5-Aug-2009 01:26 Email | Share | | Bookmark
Gabai River

Last minute idea daripada dila... berkelah di Gabai River... Pada awalnya nak berkelah di Congkak river... tapi memandang jarak antara tempat parking ngan tempat mandi jauh nak mampuihh, maka tak larat la Liza yakni bini Mat jeng yang sedang sagat mengandung itu.. So patah la balik, lepak kat Gabai River.. Best gak gabai nie.. kitaorang lepak kat kaki bukit je la... takde la naik keatas... lagi pun kat atas tue penuh ngan remaja2x kini yang beromen-romen dicelah2x batu... tak elok untuk tontonan Zaraa anak aku yang comey itu.. Lepak Kat sungai Gabai samapi pukul 7.00 senja, peh tu bertolak balik ke key el la.. singgah semeta di Lookout point kat atas bukit tue.... fuh best gile pemenandangan... View KL babe.. batak sekejap aku... pasal masa zaman bujang tak penak sampai.. asyik ke Genting je .... Baguih jugak trip2x sperti ini dilakukan secara spontaneous, memandang destinasi bukan lah jauh sangat dari pada KL.. SO next trip kemana kita..?




























Monday, 3-Aug-2009 03:40 Email | Share | | Bookmark
Majlis Kahwin Along

Sperti yang di janjikan... siap diupload untuk tatapan KULAAN2x yang online sekalian... yang boleh online tue panggil2x la KULAAN yang tak boleh online tue tengok sekali... gagagaga.. ENJOY!..















Friday, 31-Jul-2009 16:45 Email | Share | | Bookmark
Along Besiap2x dimasjid

memandangkan aku KULAAN geng laki... maka aku ader snap ALONG nye persiapan aje aaa... Tak silap aku mak andam tak hadir.... sebab dia mengandam pengatin perempuan kat rumah... so nasib along memang baik... GENG2x nie memang serba kreatif... jimat tenaga mak andam... budak2x kecik nie pun kreatif gak... korang bayang kan Masjid yang takde PS3, diorang bole PS3 kan masjid tersebut... Masaallah... tak caye..?









pssss... KULAAN tue Sedara


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net